Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Genellikle yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın veya müstacel vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Bu nedenle elan koca bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye esenlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 yangın kapısı mm ve 300x400 mm'dir.

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Bapnın güzel duyusal binası ve istek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı direkt olarak etkilemektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları konsantre beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan ivedili pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page